Varme

Radiator

Skal du bruge en ny radiator eller have den optimeret med smartvarme, så kan vi være til hjælp med at levere og montere din radiator. Vi kan også levere og montere Danfoss Ally varmestyting systemer til din nuværende radiator. 

Varme

Radiator fra Hudevad, monteret af Belø VVS

Belø VVS kan levere flotte og kvalitetsbevidste radiatorer fra Hudevad. Hudevad design radiatorer er det foretrukne valf blandt andre ambitøse arkitekter. Radiatoren har fokus på funktion, form og æstetik.

Plan XV Vertical

Hudevad Plan XV er en af vores mest berømte radiatorer. Den vertikale kæmpe har sit helt eget udtryk, der kan integreres i rummet som en aktiv del af indretningen. Radiatoren har høje ydelser og en uovertruffen funktionalitet, som gør den til det rigtige valg til store lokaler og gangområder med højt til loftet, som ellers kan være svære at varme op.

Integral Horisontal

Hudevad Integral Horisontal er en yderst robust radiator med et tidløst design. Det minimalistiske udseende med den glatte frontplade og afrundede hjørner, gør den let at rengøre og lever fuldt ud op til tidens designstandard uden at give køb på ydelsen

Varme

Varmestyring med Danfoss Ally

Med Danfoss Ally™ App kan du sørge for hjemmet er varmt når du træder ind ad døren. Eller du kan stemmestyre via Google Home og Amazon Alexa. Danfoss Ally™ er fuldt integrerbart med Danfoss Icon™ gulvvarme, der sætter dig i stand til at lave et ægte smartvarmesystem, hvis din bolig er opvarmet med en kombination af radiatorer og gulvvarme

Smart varme

Danfoss Ally™ Danfoss Ally™ giver dig alle fordelene ved et komplet smartvarme-system – i én brugervenlig app. Med Danfoss Ally™ har du helt styr på både radiator- og gulvvarme såvel som din varmeregning. Du kan spare op til 23% på varmeforbruget med de indbyggede spareprogrammer, der automatisk skruer ned for varmen når du ikke har brug for den.

Top komfort og effektivitet.

Børn kan sove i 17 grader og lege i 21 grader. Reguler varmen uanset hvor du befinder dig – hjemme eller på farten. Kommer du tidligere hjem end planlagt? Med Danfoss Ally™ App kan du sørge for hjemmet er varmt når du træder ind ad døren.

Kontakt

Man - Fre: 09:00 - 16:00

Fabriksvej 4, 6240 Løgumkloster

vvs@beloe-vvs.dk

+45 70 77 74 77