Energi optimering

Opgradér din bolig

Klimavenlig energiløsning

Vi vejleder dig gerne indenfor klimavenlige energiløsninger, og giver dig den bedste løsning netop for dig.

Vi mener energioptimering er fremtiden. Her er det især energibesparende varmepumper, der tager vores fokus. Hér er der nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du får installeret den rette løsning.

Vi kigger på alternativer eller supplementer til traditionelle energikilder, som giver en mindre varmeregning og et renere miljø samt indeklima. Det er investeringer, som hurtigt tjenes hjem, og som efterfølgende er ren fortjeneste.

Med en varmepumpe kan varme hentes ind via luften, selv når der er minusgrader udenfor. Og måske er dette en god løsning for dig? Det er os, der står med erfaringen og kan rådgive dig.

Vi ved, hvordan en varmepumpe bedst fungerer, så om du skal have en luft til luft-pumpe, eller skal satse på en anden løsning, kan vi altid rådgive dig om.

Få tilskud til din nye varmeløsning

Som privat boligejer kan du søge om tilskud fra bygningspuljen, hvis du f.eks. udskifter oliekedel, gasfyr, biokedel eller elvarme til energivenlige løsninger som luft-til-vand- eller jordvarmepumper

Varmepumpe / luft-luft

Få et bedre indeklima med en luft til luft varmepumpe, der kan mindske allergi- og astmagener. I luft til luft varmepumpen sidder et filter, som udskiller partikler og pollen inden luften skydes ind i huset.
Benytter du kølefunktionen, sikrer det at du ikke har pollen i hjemmet fra luften udenfor. Bor i et trafikeret område, filtrerer den ligeledes de usunde partiklerne fra luften.

Varmepumpe / vand-luft

Snakker vi luft/vand varmepumper er det oftest ikke nødvendigt med supplerende varmekilder. Med en luft/vand varmepumpe er der rigtig mange penge at spare på varmeregningen.

Hvad skal jeg vælge?

Vi hjælper dig gerne med den rette varmepumpe for dig.

Tilskud

Bygningspuljen under Energistyrelsen afsætter hvert år, frem til 2026, et større millionbeløb til tilskud til private til energioptimerede varmeløsninger. Puljen fordeles, som noget nyt fra 2021, i flere ansøgningsrunder, fordelt over hele året efter først-til-mølle, og når puljen er brugt op, er der ikke mere at komme efter dét år. Derfor kan det godt betale sig at være tidligt ude.

Læs mere her...